El silenci del cor

 Diumenge XXVI de durant l’Any. Sant Bru de Grenoble fundador dels cartoixans.


Estimades germanes i estimats germans, avui és Sant Bru, patró de la cartoixa, promotor del silenci del cor. Avui la reflexió serà molt breu. Després de cada una deixem que parli el silenci.

1.-Si una persona no és seriosa en les seves relacions afectives o de parella,si és frívola, no és seriosa en res. Els comportaments impropis, l’assetjament en totes les seves formes -també amb trucades o missatges continus- revelen personalitats immadures o malaltisses. Sóc frívol?
(Silenci)

2.-Ahir aquí tinguérem el quart capvespre de les religions (convidats Younes Harrak, investigador en estudis islàmics; José Antonio Cuenca, pastor baptista jubilat i Tomàs Molina, meteoròleg). Qué proposen les religions davant del canvi climàtic? Porto 38 anys administrant el sagrament de la penitència i gairebé mai ningú no s’ha confessat d’haver pecat contra la creació. I el pecat implica reparació. Hem pecat contra la creació? (Silenci).

3.- Sant Bru fou ermità. Cultivava llargues hores de solitud i silenci. I després va convocar 6 companys més. Quina és la meva ermita?

Comentarios

Entradas populares de este blog

10 claves para comprender la Sagrada Familia de Barcelona

El calze i l'arpa

Carta abierta al profesor Lorente sobre los restos de Colón