L'entrevista de Ràdio Estel al President Quim Torra


1.- El passat 28 d'octubre, el M.H Sr. Quim Torra va visitar Ràdio Estel, el mateix dia que se celebrava  el vint-i-cinquè aniversari de l'emissora.

2.- Més enllà d'opinions polítiques, el Sr. Torra és el President 131 de la Generalitat de Catalunya, legítimament elegit i proclamat.

3.- El Sr. Torra fou entrevistat a Ràdio Estel pels periodistes  Carme Munté i Ignasi Miranda, amb la col·laboració del director d'ambdós mitjans. El to de l'entrevista fou de gran cordialitat. En ella, el President es va declarar creient i practicant i va posar en relleu els seus referents eclesials. Entre molts d'altres es va referir amb paraules afectuoses a Mons. Joan E. Jarque, cofundador de Catalunya Cristiana i prior de la Capella de Sant Jordi del Palau de la Generalitat, recentment traspassat.

4.- Posteriorment, l'entrevista es va transcriure per ser publicada a Catalunya Cristiana, setmanari que col·labora estretament amb Ràdio Estel.

5.- Per tal de no interferir en les eleccions generals, Catalunya Cristiana no es va repartir a les parròquies i llibreries el passat diumenge dia 10 de novembre. El repartiment es feu l'endemà dilluns.

Mn. Jaume Aymar i Ragolta
Director

Comentarios

Entradas populares de este blog

10 claves para comprender la Sagrada Familia de Barcelona

El calze i l'arpa

Cinco claves para comprender el arte catalán